Skip to main content

Google Data Studio - Jauns atskaišu rīks

Varbūt jūs jau esat redzējuši jaunumus par google atskaišu intrumentu Google Data Studio? Google Valentīndienā publicēja dāvanu mārketinga speciālistiem un šobrīd, šis instruments beta režīmā ir jau piejams visiem interesentiem. Google Data Studio ir pieejams bezmaksas un bez ierobežojumiem. Jūs varat izveidot atskaites un dalīties ar tām, un klienti varēs tiešsaitē vērot, kā mainās Google Adwords vai Analytic dati reālajā laikā.

Google Data Studio būs ideāls instrumetns uzņēmumu mārketinga speciālistiem kuriem jāsniedz ikmēneša, vai iknedēļas atskaites par reklāmas kampaņu norisi, konversijām, sasniegtajiem mērķiem vai apmeklētāju plūsmas pieaugumu mājaslapā. Izveidojiet atskaiti ar vajadzīgajiem parametriem un nosūtiet saiti interesentiem.

Jūsu ērtībai izveidoju Google Data Studio testa atskaiti ar klienta analītikas datiem par pēdējo mēnesi. Nebūs lieki pieminēt ka jūs varat parādīt jebkurus jums interesējošos datus.

Data studio
Google Data Studio

Ir gan ierobežojumi... Atskaites ir ispējams apskatīt ne visos pārlūkos un tikai tad ja esat autorizējies ar savu google kontu. Ja jūs google servisus lietojat angliski tad daudzi iekļautie infomatīvie lauki nav tulkojami. Jācer ka drīz šīs poroblēmas tiks atrisinātas, jo ne visiem klientiem ir šādi konti.

Google Data Studio iespējas:

  • Google Analytic atskaites
  • Google Search Console atskaites
  • Google Adwords atskaites
  • Youtube.com kanāla atskaites
  • Google Sheets

Vienā atskaitē ir iespējams kombinēt datus no dažādiem avotiem. Piemēram jūs varat google analytic datos iekļaut arī info no google sheets tabulām.

Lai iegūtu atskaites no interesējošā instrumenta jums ir jābūt, vai nu redaktoram, vai administrātoram.

Ja jums ir nepieciešama palīdzība Data Studio apguvē lūdzu sazinieties ar mums. SEO servisa speciālisti palīdzēs jums

Neliels Data studio palīdzības video (angļu val.)