Skip to main content

Uzrunā klientus pa tiešo google.lv ar Posts on Google palīdzību.

Apmēram pirms gada google dažiem izredzētajiem piedāvāja iespēju publicēt ziņas (Posts on Google) kas pa tiešo parādās google meklētāja rezultātos. No sākuma šī iespēja parādijās ASV prezidenta vēlēšanu laikā, vēlāk to varēja izmantot muzeji, sporta komandas un filmu ražotāji ASV un Brazīlijā.

Tagad google ir atvērusi Posts on Google ziņu iespēju arī Google My Business verificēto lapu īpašniekiem. No šī brīža jūs varat iegūt papildus apmeklējumu savai mājaslapai publicējot google meklētājā bildes, video materiālu, GIFus un tekstus, kas parādīsies pie google meklētāja rezultātiem. Vairāk info par Google posts priekš uzņēmumiem.

Google posts
Posts on Google

Google saka ka šobrīd informāciju par produktiem un lokālajiem pakalpojuiem 82% cilvēku mēklē izmanotojot google meklētāju un jūs varat izmantot šo iespēju lai publicētu informāciju pa tiešo google meklētājā. Jūs varat informēt klientus par produktu akcijām, karstajiem dienas piedāvājumiem, notikumiem un jauniem produktiem.

Pati savarīgāka ziņa ir ir tā ka uzņēmumi ziņai Posts on Google var pievienot saites uz mājas lapu un izmantot šo ziņu lai mudinātu apmeklētājus parakstīties uz jaunumiem vai reklamētu specifiskas produktu un pakalpojumu lapas.

Uzņēmumi var publicēt Google posts no savas My business uzņēmuma lapas, kā no datora, tā arī izmanotjot Android un iOS aplikācijas. Kā arī Google posts ziņai varat pievienot Call to Action pogas lai mudinātu klientu konkrētai darbībai.

Nav gluži tā ka google mēģinātu atdzīvināt Google+ sociālo servisu, bet tas būs viekglāks veids uzņēmumiem sniegt klientiem un interesentiem savlaicīgu informāciju, kā arī palīdzēs uzņēmumiem veidot attiecības ar esošajiem un jauniem kientiem.

70% cilvēku, pirms izdarīt gala izvēli, izvērtē vairākus uzņēmumus un ar Google posts palīdzību jūs varat sevi izcelt konkurentu vidū uzrunājot klientu pa tiešo google meklētājā vai google maps servisā.

Mēs veicām eksperimentu un kā redzams bildēs tad dažu sekunžu laikā ziņa parādījās google meklētājā pie meklējuma rezultāta "seo optimizācija" kopā ar uzņēmuma kartiņu.

Google posts uz mobīlā telefona
Posts on Google uz datora

Šāda iespēja būs īpaši interesanta tiem uzņēmumiem kuriem ir izdevies “privatizēt” kādu no nozares atslēgas vārdiem.


Ja jūsu uzņēmumam vēl aizvien nav Google My Business lapas tad jūs to varat izveidot šeit Google my Business.


Ja jums ir nepieciešama palīdzība Google my business lapas izveidē lūdzu sazinieties ar mums. SEO servisa speciālisti palīdzēs jums.

Pieteikties tagad